Det er lett å se bra ut!

BOYSGUIDE: ALT DU TRENGER Å VITE OM SKJORTER

By boysadmin

Posted in

170907_Bilde web_1200x444px_skjorteguideUtvalget av skjorter er stort både når det gjelder farger og mønstre, men ikke minst når det kommer til passformer og kvaliteter. Her kan du bli bedre kjent med våre skjorter.

PASSFORMER

MARIE PASSFORMRegular fit er en rett modell, både for deg som ønsker en litt romslig skjorte, men også for deg som ønsker å følge trenden.

Fitted skjorter er lettere innsvingt, men fortsatt ikke tettsittende.

Slim fit er for deg som ønsker en kroppsnær skjorte, disse kommer alltid med stretch.

SKJORTE KRAVER

kraver marie 1

 

Straight er en klassisk krave som alltid er riktig.

Button Down er en klassikere som kan brukes til alle anledninger, både med og uten slips.

Spread er en moderne krave for den som ønsker en skjorte med litt spennende detaljer.

Hidden Button Down er en krave som sitter fint på plass, men med knappene skjult under kraven

 

KVALITETER

oxford 3
OXFORD
Oxford er et meget populært skjorte stoff, spesielt på skjorter med en casual eller sporty look. Stoffet gir et solid inntrykk og er både holdbart og behagelig å ha på.
BOYS_juli17-11361
BRUSHED OXFORD
Ved å børste oxforden gir vi skjorten en mykere følelse og den kan nesten føles som en ekstra fin flanell. Skjorter i brushed oxford er lette og smidige og utrolig deilig å bruke.
BOYS_juli17-11399
TWILL
Twill er en klassisk kvalitet som du finner på mange pen skjorter. Stoffet oppleves som pent og kommer i en rekke mønstre og stiler. Med en klassisk twill skjorte er du klar til enhver anledning.
BOYS_juli17-11337

FLANELL
Flanell er et mykt vevet stoff. Opprinnelig ble det laget av kardet ull, men pr i dag lager vi det av bomull for å oppnå en lettere kvalitet. Stoffet er ofte børstet for å skape ekstra mykhet og gjør flanell til et meget behagelig stoff.

BOYS_juli17-11382

CHAMBRAY
Et lett og litt glatt vevd stoff i bomull. Stoffet veves som regel med hvit undertråd og blå overtråd for å få frem et denim lignende uttrykk, samtidig som man fortsatt holder skjortene lette og myke. Skjorter i chambray gjør seg godt med print.

BOYS_juli17-11373

DENIM
Denim og chambray oppleves mange ganger som like, men denim skjorten gir et mer kompakt og tyngre inntrykk. De siste årene har den klassiske
denim skjorten blitt utfordret av nye og mer trendy varianter, samtidig som denim looken gjør skjorten lett å identifisere.

BOYS_juli17-11385

CORD
Cord veves med vridde fibre som ligger parallelt, noe som gir stoffet sitt unike mønster. Cord er et slitesterkt stoff og er i våre skjorter vevet med tynne små linjer, noe som gjør skjortene myke og smidige i bruk.

SE ALLE VÅRE SKJORTER HER.
btt