Det er lett å se bra ut!

BOYSGUIDE: FINN DIN PERFEKTE JEANS

By boysadmin

Posted in

180302_Web_Boysguide_Jeans_1200x444px

Henry Choice er et norsk jeansmerke med lang historia. Vi har tidsriktig jeans med fokus på bra passformer, gode kvaliteter og bra pris. Her hjelper vi deg å finne din perfekte jeans.

 

Boe ski_2
Jeans er det mest ikoniske plagget som finnes, og mye har skjedd på jeans-fronten siden lanseringen av Henry Choice.
Mange husker den stive og litt ubehagelige olabuksen som fantes for noen år siden. Denne har nå blitt erstattet av jeans med langt mer behagelig stretch-kvalitet. Jeansene vi selger i dag har både tøyelighet og komfort, noe som gjør at de kan brukes til alle anledninger. Dessuten holder de mye bedre på fasongen enn det som var tilfellet tidligere.

Henry Choice jeans er jeans med høy kvalitet som lages hos de beste produsentene. Her får du mye jeans for pengene og vi opplever at mange som kjøpt en Henry Choice jeans gjerne vil ha flere.

SLIK FINNER DU DIN PERFEKTE JEANS

Det første du bør tenke på er hvordan du liker at jeansen sitter på deg? Vil du ha en jeans som er skinny, slim, regular eller straigth?

FIT GUIDE
Henry Choice har per i dag 4stk forskjellige passformer og vi tørr å si at vi har jeans som passer alle.

170907_Bilde-web_1200x1200px_jeansguide

SKINNY
Dette er en smal passform og har vært en stor favoritt hos våre kunder fra første dag. Passformen kjennetegnes av at den er normal i livet, tettsittende rundt sete og svært tettsittende rundt leggen. Våre skinny jeans kommer i to forskjellige varianter. Skinny Stan er vår smaleste variant, den er helt tettsittende og følger leggen. Skinny Sid er også smal, men har litt mer vidde i leggen.

REGULAR
Denne kjennetegnes med at den er normal i livet og løs rundt sete. Regular Rod smalner litt i leggen, noe som gjør at den som ikke ønsker en alt for tettsittende bukse kan kombinere løs komfort med tidsriktig vidde i leggen.

SLIM
Vår slim passform er lav i livet og ganske tettsittende rundt leggen. Også våre slim jeans kommer i to forskjellige varianter. Slim Will som er en svært populær passform er romslig i lårene, men smalner inn i leggen, noe som gjør at den oppleves som smal, selv om den ikke er helt tettsittende som en skinny jeans. Slim Bill er en klassiker som er litt rettere i passformen og har litt mer vidde i leggen.

STRAIGTH
Straight Sam er den klassiske jeanspassformen som alltid har vært her. Dette er en passform som er normal i livet, normal rundt sette og løs/rett rundt leggene.

 
Henry Choice har et stort utvalg av jeans og når du funnet din passform er det bare å velge blant alle forskjellige vasker, fra lys til mørk, og fra rene til mer tøffe og slitte. Jeansene fra Henry Choice ligger på mellom 699 og 999 kroner.

Jeans er en klassiker som kan brukes til alle anledninger. Se våre jeans her.

btt