Det er lett å se bra ut!

BOYSGUIDE: HØSTJAKKER FOR ALLE

By boysadmin

Posted in

170925_Bilde-web_1200x444px

Høsten er kommet og vi har et stort utvalg av jakker, slik at det skal være mulig for alle å finne noe de liker. Her har vi samlet noen av våre favoritter fra denne sesongen.

Jakke10-2 5

Jakke2-1 5
Jakke4 5
MADE BY MONKEYS BIKER DOWN JACKET
Ekstra lett dunjakke i fin passform som kan brukes til alle anledninger. Jakken har fire ytre glidelåslommer, glidelåser for justering av ermeåpning, og strikk i nederkant for en tett passform. Se mer info om jakken her.
WOS NOT WOS KJELLER JAKKE

Kort ulljakke basert på en klassing Harrington-modell. 2 ytterlommer og 2 praktiske innerlommer. Jakken er i en blanding ull/polyester som gjør den varm og slitesterk. Se mer info om jakken her.

JEAN PAUL NATHAN JACKET

Sporty vanntett allværsjakke med hette. Jakken puster godt og er vindtett.
Brystlomme på høyre side lukkes med glidelås og ermene kan justeres rundt håndledd med borrelås. Se mer info om jakken her.

Jakke1 5
Jakke5-2 5
Jakke8 5
WOS NOT WOS UARNIENBORG FRAKK
Trendy, men klassisk ullfrakk i fin passform, som rekker til omtrent øverst på låret.
Ytterstoffet er en fin ullblanding, dette gjør jakken slitesterk og varm.
Se mer info om jakken her.
JP52 BANKS ISULATION JACKET

Quiltet jakke med hette og 3M Thinsulate isolasjon som gir en lettere jakke med effektive varmeegenskaper. Glidelås og lommer i front. Se mer info om jakken her.

MADE BY MONKEYS CONTINENT JACKET
Halvlang klassisk ytterfrakk i myk, laminert twill. To ytterlommer med klaff, og brystlomme med glidelås. To innerlommer. Jakken er vannavstøtende og vattert for ekstra varme. Se mer info om jakken her.
Jakke7 5
Jakke6 5
Jakke9 5
JP52 BREAKER SOFT SHELL JACKET
Kort softshell jakke med hette i elastisk kvalitet. Microfleece på innsiden. Glidelåslukking og lommer i siden. Se mer info om jakken her.
JP52 QUILT JACKET

Qulited jakke i imitert skinn med nylon padding. Glidelås i front og ribb i krage og på mansjetter. Se mer info om jakken her.

MADE BY MONKEYS CURCHILL COAT
Halvlang ytterfrakk med avtakbar, justerbar hette, og krage i cordfløyel. Jakken er lett vannavstøtende. 3M Thinsulate™ isolerende fyll som gir ekstra varme, også når jakken er fuktig. Se mer info om jakken her.
Jakke11 5
Jakke3 5
WOS NOT WOS LAKE NORDEN JACKET
Klassisk bomberjakke med skinnermer i fin passform og med 2 lommer. Ermene er i saueskinn. Se mer info om jakken her.
JEAN PAUL MICHEL DOWN JACKET
Vendbar og lett dunjakke. Printet struktur på den ene siden, glatt på den andre. Ribbestrikket i bunn og nederst på ermene. Se mer info om jakken her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle våre jakker finner du her.

 

 

 

btt