Det er lett å se bra ut!

BOYSGUIDE: JAKKENE SOM HOLDER DEG VARM I VINTER

By boysadmin

Posted in

171023_Web_1200x444px

Vinteren nærmer seg med stormskritt og her har vi samlet noen av våre favoritter denne vinteren. Med disse jakkene holder du deg varm også på kalde dager.

Jakke15-1 x
Jakke19-1 x
Jakke21 x
HENRY CHOICE ORIGINS JACKET
Klassisk, mellomtykk jakke med hette. Jakken har et rutete flannelfor og hetten er foret med teddy som holder deg god og varm. Stoffet er vannavstøtende og dermed perfekt på norske høst- og vinterdager. Se mer info om jakken her.
MADE BY MONKEYS DUVET JACKET
Kort dunjakke i ull, med avtakbar, justerbar hette og dunfylt krage med cordfløyel langs innsiden. Jakken har to ytre lommer med glidelås og varmt fleecefòr, og to innerlommer. Se mer info om jakken her.
JEAN PAUL OMBRE PARKA

Komfortabel parkas med god isolering. Jakken er vannavstøtende og har justerbar hette. Lukkes i front med både glidelås og knapper. Justering av fasong rundt håndledd med knapper og diskré refleksdetaljer. Se mer info om jakken her.

20171002-00052188 x
Jakke14-1 x
Jakke17-1 x
MADE BY MONKEYS EVEREST PARKA
Lang og varm parkas med hette og avtakbar fuskepelskant. Vannavstøtende ytterstoff og syntetisk vattering. Mansjetter og livvidde kan justeres med knapper. Avtakbar indre hette med vattering for ekstra varme. Se mer info om jakken her.

HENRY CHOICE ATLETHICO PARKA
Klassisk vinterparka med hette og fine detaljer. Stoffet er vannavvisende.  Jakken har flere dekorative detaljer, som bl.a. en avtagbar hette og frontstykke i paddet nylon på innsiden. Se mer info om jakken her.
WOS NOT WOS ULSTEINSVIK PARKA
God og lang parka med Thinsulate fòr. Ytterstoffet er også vannavstøtende. Jakke har 4 ytterlommer med glidelås. Hetten er fòret med teddyfòr slik at den holder deg varm på kalde vinterdager. Se mer info om jakken her.

 

20171002-00052221x
Jakke12-1 x
Jakke13-1 x
JP52 SNORKEL RIPSTOP DOWN JACKET
Lang parkas i slitesterk rip-stop kvalitet med imiterte skinndetaljer. Avtakbar hette med fuskepels og fôr i sherpa. Jakken har dunisolasjon, glidelås og knepping i front, samt flere lommer. Se mer info om jakken her.
JEAN PAUL ELADIO PARKA

Dette er en varm og behagelig parkasjakke med justerbar hette. Jakken har mulighet for å justere fasong i midjen. Ulldetaljer på skuldrene og logo på venstre arm. Denne jakken har seks lommer i front. Se mer info om jakken her.

JEAN PAUL NEIL PARKAS

Vannavstøtende og vindtett dunjakke med teddykrage og tapede sømmer. Kontraststoff på ermer og bryst, samt rødt fôr i hette. Fire lommer i front, samt lomme på innsiden. Jakken lukkes både med glidelås og knapper. Se mer info om jakken her.

btt