Det er lett å se bra ut!

BOYSGUIDE: KLASSISKE CHINOS

By boysadmin

Posted in

171023_Web_1200x444px

Etter noen år hvor denim har tatt mye fokus i motebildet, er chinosen igjen høyaktuell. Chinos er en bukse med lang historie og som fortjener en plass i klesskapet til alle menn.

Chinosen kom som et alternativ til ullbuksen under den brittiske okkupasjonen av India. Ullbuksen var varm og ubekvem i strid og man laget da bomullsbukser i beige farge som alternativ. Chinos var etter dette en del av de militære uniformene i generasjoner. Etter andre verdenskrig begynte de amerikanske soldatene å bruke chinos også til hverdags og allerede da ble den brukt både i kombinasjon med t-skjorte, men også med skjorte og blazere. Chinos er aldri feil.
En av grunnene til at vi elsker chinos er at vi fortsatt kan kombinere den til det uendelige og den kan brukes til alle anledninger. Chinosen er også en bukse hvor farger alltid stått sterkt, og vi tørr å bruke litt dristigere farger enn kun blå, svart og beige, slik at antrekkene blir spennende og vi fornyer oss fra sesong til sesong.

boysguide

Her har vi satt sammen forskjellige antrekk med chinos i fokus, og denne fungerer strålende både i et casual antrekk til jobb, eller med slips og penskjorte til fest. Her er det bare opp til deg å finne ut hva du liker og hvordan du ønsker å kombinere den, chinos er for alle og til alle anledninger.

171023_Web_1000x10002

CHINOS SIN BESTEVENN!

Mange tenker på skjorten som chinos sin best venn og på mange måter er den nok også det.

Det som er fint er at det ikke er noen begrensninger i hvilken type skjorte som passer til chinos. I antrekkene ovenfor har vi kombinert den med penskjorter, men også med skjorter i flanell, oxford og cord. Alle er fine på sin måte og passende til forskjellige anledninger, slik at du selv kan velge det du liker.

Hvis du vil lære mer om skjorter og forskjellige skjortestoffer, finner du mer i vår skjorteguide her.

Denne sesongen får du chinos i en superfin slim modell fra Made By Monkeys i alle våre butikker. Chinosen kommer i forskjellige nyanser av de tradisjonelle fargene beige og blå, men også i svart, grønn og burgunder. I tillegg får du gråmelert chinos i både en lys og en mørk variant.

btt