Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

EN JAKKE, TRE STILER

Få deg en klassisk denimjakke og du kan bruke den til flere antrekk

Sesongens denimjakke fra Henry Choice kommer i mørk blå indigo farget. En riktig denim klassiker og favoritt hos oss. En denimjakke går aldri av moten og kan styles på mange måter. Har du en denim jakke eller ønsker deg en, men ikke vet hvordan du skal style den så viser vi deg tre måter du kan style den på.

imagerowq.png

Denimjakke

En jakke, tre stiler

1

SPORTY MED DENIM PÅ DENIM

Et sporty antrekk med denim på denim funker om du skal på en fotball kamp eller ta en kaffe med kompisene. Denim på denim med en hettegenser er tøft, men avslappet og kan brukes til de fleste anledninger. Jeansene vi har valgt til er en super stretchy modell og med sine detaljer og vask bryter den opp antrekket. Skinny Stan sin Blue Stretch har gått igjennom en steinvasket prosess og ved det gir et unik og vintage utrykk. Vintage er et utrykk som betyr «fin gammel årgang». Et plagg fra et annet tiår.
SPORTY MED DENIM PÅ DENIM
Sporty antrekk
2

KLASSISK MED EN TWIST

Skjorte og chinos er to klassikere som passer veldig godt sammen og hvorfor ikke kombinere det med en tøff denimjakke. Det er tre plagg som passer veldig godt sammen. Bruk en farget t-skjorte under skjorten til å bryte opp antrekket, velg om du vil ha skjorten helt åpen eller lukket så bare detaljer fra t-skjorten synes.
KLASSISK MED EN TWIST
Jobbantrekk
3

AVSLAPPENDE TRENDY

En skjorte trenger ikke å brukes bare til spesielle anledninger. En skjorte kan brukes til alle anledninger. Denne fine og fargerike skjorten er en høstnyhet fra Wos Not Wos, kvaliteten er bomullsflanell som gjør at den er veldig behagelig på kroppen. Bruk den under en åpen hettegenser, så den piffer opp et litt mer nøytralt antrekk.
AVSLAPPENDE TRENDY
Fritid stil
UTVALGTE FAVORITTER

SHOP STILEN