Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

Antrekket til 17. mai

Slik blir du klar til fest

Ønsker du et antrekk til 17.mai som ikke er en tradisjonell bunad eller dress? Da har Boys of Europe det perfekte utvalget for deg.  Nasjonaldagen har en enkel dresskode; pynt deg, men det kan fortsatt gjøres enkelt. Vi gjør det lett for deg å kle deg i din stil slik at du er komfortabel samtidig som du ser stilig ut.

Fargevalget er avgjørende for antrekket. Velg blåfarger eller andre rene farger istedenfor sort. Det er også lov å leke seg med mønster eller print og sterke farger. Vi har samlet fire antrekk som er perfekte til denne festdagen.

 

1

Enkel skjorte

En pen skjorte er alltid en sikker vinner når det kommer til å pynte seg. Ønsker du et mer avslappet uttrykk kan kombinere den med chinos og sneakers.
Enkel skjorte
2

Klassisk blå

Blåfargen går aldri av moten og det finnes vel knapt en farge som er mer passende på selve nasjonaldagen enn denne.
Blåtoner
3

Avslappet

Det er lov å gå for en avslappet stil denne dagen også. Velger du en enkel genser over skjorten, kombinert med et par chinos, får du akkurat den rette balansen mellom dresset og casual.
Casual stil
4

Allsidig chinos

Gå for det klassiske og velg lyse chinos som vil leve lenge i garderoben. Et belte og skjorte løfter antrekket slik at du er klar til fest.
Allsidig chinos
Festklar

Shop stilen