Gå til innhold
MID SEASON -30-50% PÅ UTVALGTE FAVORITTER
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

VI HAR HØSTJAKKEN DU TRENGER!

Sesongens jakker passer til alle anledninger og det norske været.

Bare fordi det er kaldt ute, så betyr det ikke at du trenger å være det. Det er på tide å investere i en ny høstjakke. Vi har godt utvalg av høstjakker som er fine til alle anledninger og vil holde deg varm gjennom høsten.

Her er våre favoritter. 

VÅRE FAVORITTER

HØSTENS JAKKER

1

PARKAS

Element parkas fra Henry Choice er en komfortabel jakke med god isolering og lengde. Kommer i tre fine høstfarger - rustrød, olivengrønn og blå.

PARKAS
2

DEN KLASSISKE FRAKKEN

Den klassiske frakken er et must i skapet. Du kan ha den til både finere anledninger og til hverdags. La deg inspirere av hvordan vi har brukt den på bildet og kombinere den med en hettegenser for en trendy look.

DEN KLASSISKE FRAKKEN
3

TEKNISK ALLVÆRSJAKKE

Den tekniske allværsjakken fra Jean Paul er en varm og vindtett jakke som passer det norske været. Perfekt for en dag i byen, samtidig som den også kan brukes til en tur på fjellet. Kommer nå i friske farger - gul, oransje og blå.

TEKNISK ALLVÆRSJAKKE
4

BOBLE PARKAS

Boble Parkas fra Wos Not Wos er en god jakke å pakke seg inn når det er kaldt ute. Det er en parka med 3M Thinsulate vattering. Som betyr at de ekstremt tynne mikrofibrene fanges opp og holder på kroppsvarmen, slik at kroppens varmetap blokkeres . Fukten transporteres ut av plagget, slik at man ikke opplever den som klam.

BOBLE PARKAS
5

DUNPARKAS MED FUSKEPELS

Jakken er vannavisene og med god pusteevne da den har en vannsøyle på 3000 og pusteevnen på 3000 mvp. Den har dun spenst på 550 som betyr at dunen har god spenst og evne til å utvide seg, som da gir en god isoleringsevne.

DUNPARKAS MED FUSKEPELS
6

DEN STILRENE FRAKKEN

Denne anvendelige frakken er stilren, samtidig som den er vindtett, med 3M Thinsulate vattering og fôr i myk microfleece.

DEN STILRENE FRAKKEN
HØSTJAKKER

SHOP NÅ