Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

HØSTENS SKJORTER

Skjorten, det mest brukte plagget i en manns garderobe.

BOYS_stills_juli0569.jpg

Høsten skjorter kommer i mange spennende farge, teksturer og mønster. Vi har skjorter til alle antrekk og anledninger. Kvaliteter som cord, denim og flanell går igjen gjennom hele høsten og alle våre kolleksjoner.

INSPIRASJON

HØSTENS SKJORTER

1

Leken stil

Fra Wos Not Wos har vi blant annet fargerike skjorter som du kan kombinere med fargesterke t-skjorter. Ha skjorten åpen for en litt mer avslappet og leken stil. Kombiner den med årets mest komfortable bukse, Livets bukse som kommer i to farger. Livets bukse ser ut som en finbukse, men har veldig mye stretch i seg som gjør at den kan brukes til både fest og hverdags.
2

DEN TRENDY CORDSKJORTEN

Cord har vært i trendbilde en stund og har kommet for å bli. Henry Choice har kombinert ruter og cord sammen og resultater har blitt en elegant, men tøff skjorte som passe det meste. Den er fin å kombinere med mørke jeans for en kveld på byen.
DEN TRENDY CORDSKJORTEN
3

DENIMSKJORTE & SWEATGENSER

En annen måte å style skjorten på er å ta den under en genser. Her har vi stylet en denimskjorte sammen med en sweatgenser med fine høstdetaljer i sesongens farger. Style den gjerne med chinos i samme fargen som mønsteret. Da blir det en helhet i antrekket. Avslappet, men kult.
DENIMSKJORTE & SWEATGENSER
4

KLASSISK UTTRYKK

Til jobb, middag med foreldrene eller et event kan du også bruke skjorte under genseren. Her har vi kombinert den med en penere tynnstrikket genser fra Made by Monkeys som gir et klassisk uttrykk. Dammers genser har samme farge på logo som fargen på skjorten. Det gir en gjennomført look og er prikken over i. Veldig stilig med mørke jeans til – et pent høst antrekk.
KLASSISK UTTRYKK
HØSTENS SKJORTER

SHOP NÅ

BOYSGUIDE

LES MER