Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS MEMBERSHIP CLUB | LES MER HER »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FINN DIN FAVORITT JEANS

Finn din favoritt Henry Choice jeans

Denim har eksistert siden 1950-årene og i 30 år har Henry Choice designet nordmenn sin favoritt jeans ved å fokusere på god kvalitet, komfortabel passform og overkommelige priser. Vi ser at stretch denim er en stor favoritt hos kundene våres og tilbyr det i alle passformer og vasker.

Tenk over hvordan du ønsker at jeansen skal sitte på din kropp. Vil du ha en bukse som er løs eller smal i passformen? Forskjellige type passformer kan være med på å fremheve eller skjule din kroppsfasong.

Når du har valgt passform, kan du se på forskjellige type vask. Fra lys til mørk, rene til mer røffe og unike detaljer. Du kan matche en jeans til en trendy blazer for en kveld på byen eller en komfortabel stretch jeans til en hettegenser for et mer avslappet hverdagsantrekk.

Hos Henry Choice kan du velge mellom 3 gode passformer, her finnes noe for alle kroppsfasonger.

SKINNY
En smal passform som er normal i livet, tettsittende rundt setet og helt ned til leggen. Kommer i to varianter, Skinny Stan og Skinny Sid. Forskjellen er at Skinny Sid er litt mer vid rundt leggen.

SLIM
Vårt slim modell er lav i livet, romslig i lårene, men tettsittende rundt leggen. Jeansen er slim i modellen, men ikke like tettsittende som en skinny jeans. En favoritt hos kundene.

blobid0.jpgREGULAR
En regular modell er normal i livet og vid rundt setet. Modellen kommer i to varianter. Den ene er er klassikeren Regular Rod som har vidde i sete og lår, men smalner seg ved leggene. Den andre varianten er Regular Ralph som er en mer rett bukse og er vid hele veien ned.

FINN DEN PASSFORM SOM PASSER DEG BEST PÅ 1-2-3

Inspirasjonsbilde jeansguide

Henry Choice Jeansguide hjelper deg å finne din perfekte jeans. Svar på 5 enkle spørsmål, så forteller guiden hvilken bukse som har den rette passformen for deg. Du trenger bare å velge hvilken vask og farge du liker best. Enklere blir det ikke å kjøpe jeans.

Knapp prøv vår jeansguide