Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

Slik behandler du dine jeans

En jeans kan leve i mange år, hvis den blir behandlet riktig.

Jo mer du bruker jeansen, jo mer vil den forandre seg etter ditt bruk. Etter mange år kan du sitte igjen med en bukse som er formet etter din kropp med personlig detaljer og slitasje, hvis du er bevisst på å behandle den riktig.

Hvis du har en mørk jeans er det anbefalt å vente med å vaske den. For å oppbevare fargen, vask minst mulig, spesielt i starten. Mørke jeans inneholder fargen indigo som gjør at jeansen med tid vil slippe farge. Ved å vente med å vaske den vil den få et personlig uttrykk og formes etter din kropp og bruk.

Uten-navn-2.gif

Slik vasker du buksen
Vask alltid din jeans på vranga og med andre mørke klær, helst på 30 til 40 grader. Bruk et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel. Ikke la jeansen ligge i vaskemaskinen for lenge, da det kan sette seg striper i stoffet.

Når du har vasket buksen, ta den tilbake til riktig side og heng den opp for tørk. Hold deg langt unna tørketrommel og skyllemiddel, for det gjør at de mister formen og kan ødelegge elastisiteten og jeansen vil bli fortere slitt.

Følg alltid vaskeanvisning først og hvis du er usikker kan du spørre selgeren i butikken om råd og tips til hvordan du skal vaske buksen.