Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

SLIK BEHANLDER DU JEANSEN

En jeans kan leve i mange år, hvis den blir behandlet riktig.

Jo mer du bruker jeansen, jo mer vil den forandre seg etter ditt bruk. Etter mange år kan du sitte igjen med en bukse som er formet etter din kropp med personlig detaljer og slitasje, hvis du er bevisst på å behandle den riktig. 

Hvis du har en mørk jeans er det anbefalt å vente med å vaske den. For å bevare fargen, vask buksen minst mulig, spesielt i starten. Mørke jeans inneholder fargen indigo som gjør at jeansen med tid vil slippe farge. Ved å vente med å vaske den vil den få et personlig uttrykk og formes etter din kropp og bruk.

Uten-navn-2.gif

SLIK VASKER DU BUKSEN
En denimbukse skal helst ikke vaskes for ofte. Fjern gjerne flekker med en våt klut og heng buksen ut til lufting ved jevne mellomrom.

Vask alltid din jeans på vranga og med andre mørke klær, helst på 30 til 40 grader. Bruk et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel. Ikke la jeansen ligge i vaskemaskinen for lenge, da det kan sette seg striper i stoffet.

Når du har vasket buksen, vreng den tilbake til riktig side og heng den opp til tørk. Hold deg langt unna tørketrommel og skyllemiddel, for det gjør at de mister formen og kan ødelegge elastisiteten og jeansen vil bli fortere slitt.

Følg alltid vaskeanvisning først og hvis du er usikker kan du spørre selgeren i butikken om råd og tips til hvordan du skal vaske buksen.

BOYSGUIDE LES MER