Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Humphrey jakke

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
539,- før 1 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Lett jakke i twillvevet ullblanding med blazerslag, 4 knapper i front og tre utenpåsydde lommer, pluss en innerlomme. Alle med fôr. Jakken har knappet mansjett på ermet, fôr i bærestykket, nakkehempe og rett passform. Les mer

Mer info

Mer info

Lett jakke i twillvevet ullblanding med blazerslag, 4 knapper i front og tre utenpåsydde lommer, pluss en innerlomme. Alle med fôr. Jakken har knappet mansjett på ermet, fôr i bærestykket, nakkehempe og rett passform.

Materialer: 50% ull, 40% Polyester, 10% others
Fargekode: C27
Artikkelnummer: 7500569

Vask og vedlikehold

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kun rens

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler