Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Alain Stretch Jeans

Klassisk jeans i lys vask med slitasjeeffekter. Buksen har normal livhøyde, samt smal setepassform og smale ben. Jeansen oppleves som komfortabel da den har noe stretch. Modellen er 184 cm høy og har på seg en størrelse 32/34. Les mer

Velg farge
DENIM: Stonewashed + Used DENIM: Stonewashed + Used
1 299,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
30
32
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk jeans i lys vask med slitasjeeffekter. Buksen har normal livhøyde, samt smal setepassform og smale ben. Jeansen oppleves som komfortabel da den har noe stretch. Modellen er 184 cm høy og har på seg en størrelse 32/34.

  Materialer: 98% bomull og 2% elastane
  Fargekode: DAB
  Artikkelnummer: 7232852

  Normal maskinvask maks 40º

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.