Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Esme Cord Chinobukse

Komfortabel bukse i cord med stretch. Modellen har normal livhøyde og smal setepassform, samt litt smalere benvidde som er lett innsvingt fra kneet og ned. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3334. Les mer

Velg farge
Rød: Aura Orange Rød: Aura Orange Svart: Demitasse Svart: Demitasse
1 299,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Komfortabel bukse i cord med stretch. Modellen har normal livhøyde og smal setepassform, samt litt smalere benvidde som er lett innsvingt fra kneet og ned. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3334.

  Materialer: 98% bomull og 2% spandex
  Fargekode: KBI
  Artikkelnummer: 7228451

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.