Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Visp Joggebukse

Myk og komfortabel joggebukse med snøring i livet. Liten logo på venstre hofte. Modellen er 184 cm høy og har på seg str L. Mer

Velg farge
Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Myk og komfortabel joggebukse med snøring i livet. Liten logo på venstre hofte. Modellen er 184 cm høy og har på seg str L.

  Materialer: 45% polyester og 55% bomull
  Fargekode: IEB
  Artikkelnummer: 7229777

  Skånsom maskinvask / Finvask maks 40º

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.