Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
BLI MEDLEM AV BOYS OF EUROPE MEMBERSHIP CLUB »
RASK LEVERING 30 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Karl lounge sett

1 299,-
Velg farge
no:BEIGE: AQB no:BEIGE: AQB Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
Mer info

Mer info

Glattstrikket loungesett i myk bomull med bukse og hettegenser. Genseren har hette med overlappet krage, vrangborder av rib, og gjennomgående lomme i front. Liten logotab under lommen. Buksen har elastikk og snøring i livet, stikklommer i sidene, og en utenpåsydd lomme bak. Rette ben med ribkant nederst. Settet leveres i gaveeske.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: AQB
Artikkelnummer: 7500648

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

maks 5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt ved kjøp over 600,-

    Levering på døren

    14 dager returrett