Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Livets Bukse

Velg farge
Blå: Night Sky Blå: Night Sky Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

To tonet strukturvevet bukse med god stretch for komfort og passform. Smale ben og cropped lengde Buksen har gylf med glidelås og knapp, stikklommer i front, passepoilerte baklommer og ton i ton stikninger. Les mer

 • To tonet strukturvevet bukse med god stretch for komfort og passform. Smale ben og cropped lengde Buksen har gylf med glidelås og knapp, stikklommer i front, passepoilerte baklommer og ton i ton stikninger.

  Materialer: 77%polyester, 21%viskose, 2%spandex. Lommefor: 85%polyester, 15%bomull
  Fargekode: ID6
  Artikkelnummer: 7246400

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Opp til 3% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.