Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

LIVETS CARGOBUKSE

Velg farge
Grønn: Thyme Grønn: Thyme
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Bukse i behagelig kvalitet med god stretch for komfort og passform. Buksen har cargolommer med klaff, smale ben og cropped lengde, gylf med glidelås og knapp, stikklommer i front, passepoilerte baklommer og en liten logo ved cargolommen. Les mer

 • Bukse i behagelig kvalitet med god stretch for komfort og passform. Buksen har cargolommer med klaff, smale ben og cropped lengde, gylf med glidelås og knapp, stikklommer i front, passepoilerte baklommer og en liten logo ved cargolommen.

  Materialer: 77%polyester, 21% viskose og 2% spandex
  Fargekode: GOQ
  Artikkelnummer: 7247434

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  For: 85%polyester, 15% bomull

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.