Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
❤️‍🔥 MEDLEMSTILBUD: KJØP 2 OVERDELER, SPAR 50% PÅ DEN RIMELIGSTE. ❤️‍🔥
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Regular drawstring pant

Velg farge
Grønn: Tea Grønn: Tea Grå: Griffin Grå: Griffin
1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dager returrett

Tidsriktig Snørebukse med elastikk i livet og beltehemper i en to-farget strukturkvalitet. Varianten har gylf med glidelås åpning og knapp i front, stikklommer i sidene og passepoilerte lommer bak. logobadge i metall over høyre baklomme. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnede ben. Tidsriktig og avslappet passform som passer de fleste menn. Materiale: To-farget strukturkvalitet i bomull med god elastisitet. Les mer

Mer info

Mer info

Tidsriktig Snørebukse med elastikk i livet og beltehemper i en to-farget strukturkvalitet. Varianten har gylf med glidelås åpning og knapp i front, stikklommer i sidene og passepoilerte lommer bak. logobadge i metall over høyre baklomme. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og avsmalnede ben. Tidsriktig og avslappet passform som passer de fleste menn. Materiale: To-farget strukturkvalitet i bomull med god elastisitet.

Materialer: 97% bomull, 3% elastan
Fargekode: I4V
Artikkelnummer: 7502557

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler