Gå til innhold

FRI FRAKT! Handle for 1000,- og få gratis frakt helt hjem!

Ruff Jeans Shorts

Vasket, myk og komfortabel 5-lommers lengre jeans shorts i bomullsblanding med stretch. Capribuksen har snøring og elastikk bak i livet, lengde til rett under kneet og logotering i bukselinning. Les mer

Velg farge
DENIM: Light Stonewash DENIM: Light Stonewash
999,-
Velg størrelse:
 • Ikke på lager i Boysbutikker

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Vasket, myk og komfortabel 5-lommers lengre jeans shorts i bomullsblanding med stretch. Capribuksen har snøring og elastikk bak i livet, lengde til rett under kneet og logotering i bukselinning.

  Materialer: 80% bomull, 18% polyester og 2% elastan
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7237835

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.