Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Slim Cord Chino

Velg farge
Grønn: Peat Grønn: Peat
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Tidløs chinos bukse i kordfløyel med et lett vasket finish for de fleste anledninger. Plagget har stikklommer foran, passepolierte lommer med knapp bak, ton-i-ton stikninger, metall-logo på høyre baklomme med ton-i-ton stikninger. Dette produktet er plagg-innfarget på en måte som vil få et individuelt og levende uttrykk etter vask og bruk. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben. Trendy silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Myk kordfløyel med høy elastisitet, ready-to-dye. Les mer

 • Tidløs chinos bukse i kordfløyel med et lett vasket finish for de fleste anledninger. Plagget har stikklommer foran, passepolierte lommer med knapp bak, ton-i-ton stikninger, metall-logo på høyre baklomme med ton-i-ton stikninger. Dette produktet er plagg-innfarget på en måte som vil få et individuelt og levende uttrykk etter vask og bruk. Passform: Smal setevidde, normal livhøyde og smale ben. Trendy silhuett som passer de fleste menn. Materiale: Myk kordfløyel med høy elastisitet, ready-to-dye.

  Materialer: 97% bomull, 3% elastan
  Fargekode: C19
  Artikkelnummer: 7248239

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.