Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Slim Melange Chino

Velg farge
Grå: Charcoal Melange Grå: Charcoal Melange
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
30
31
32
33
34
36
38

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk chinos i vevet strukturmønster som passer de fleste anledninger. Varianten har et lett vasket uttrykk, stikklommer i front, lommer med knapp bak, ton i ton stikninger og sort logoetikett over høyre baklomme. Modellen på bildet er 188 cm høy, og har på seg størrelse 32/32. Les mer

 • Passform: Trendy silhuett med smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer de fleste menn. En semi smal modell.
 • Materiale: Strukturvevet mindre rutemønster med god elastisitet.
 • Klassisk chinos i vevet strukturmønster som passer de fleste anledninger. Varianten har et lett vasket uttrykk, stikklommer i front, lommer med knapp bak, ton i ton stikninger og sort logoetikett over høyre baklomme. Modellen på bildet er 188 cm høy, og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 66% polyester, 32% viskose, 2% elastane
  Fargekode: ID9
  Artikkelnummer: 7244882

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.