Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

Slim Taper Suit Bukse

Klassisk chinos med melering som passer de fleste anledninger. Varianten har et lett vasket uttrykk med en børstet finish, stikklommer i front, lommer med knapp bak, logotert metallavsender på høyre baklomme med ton i ton stikninger. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

Velg farge
Grå: Magnet Grå: Magnet Grå: Charcoal Melange Grå: Charcoal Melange
699,- før 999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Passform: Trendy silhuett med smal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer de fleste menn.
 • Materiale: Melert Twill med god elastisitet.
 • Klassisk chinos med melering som passer de fleste anledninger. Varianten har et lett vasket uttrykk med en børstet finish, stikklommer i front, lommer med knapp bak, logotert metallavsender på høyre baklomme med ton i ton stikninger. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 62% polyester, 33% viskose, 5% elastan
  Fargekode: ID9
  Artikkelnummer: 7244885

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.