Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

ÅLESUND GENSER

Velg farge
Blå: Night Sky Blå: Night Sky Grønn: Agave Green Grønn: Agave Green Rosa: Fig Rosa: Fig Hvit: Tofu Hvit: Tofu
179,- før 599,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Langermet strikkegenser i myk bomullsblanding med struktur. Genseren har raglanerm og vrangborder på erm, rundt halsen og nederst. Vevet logo label nederst. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

 • Mer info

  Langermet strikkegenser i myk bomullsblanding med struktur. Genseren har raglanerm og vrangborder på erm, rundt halsen og nederst. Vevet logo label nederst. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 60% bomull, 40% akryl
  Fargekode: EN9
  Artikkelnummer: 7244374

  Vask og vedlikehold

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Frakt og retur

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.