Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Billy genser

Velg farge
Brun: Walnut Brun: Walnut
839,- før 1 199,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Hettegenser i glattstrikket myk lammeull med innslag av nylon som gjør plagget slitesterkt. Genseren har hette med snøring og knappestolpe med tre knapper i imitert horn. Fine sømdetaljer og god lomme med diskret ton i ton broderi. Avslappet passform. Les mer

Mer info

Mer info

Hettegenser i glattstrikket myk lammeull med innslag av nylon som gjør plagget slitesterkt. Genseren har hette med snøring og knappestolpe med tre knapper i imitert horn. Fine sømdetaljer og god lomme med diskret ton i ton broderi. Avslappet passform.

Materialer: 80% ull,20% nylon
Fargekode: AGP
Artikkelnummer: 7248399

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

Tåler ikke tørketrommel.

Strekkes i fasong

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler