Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

BRAGE GENSER

Avslappet bomullsgenser i sweat kvalitet med børstet innside. Genseren har krage og knappestolpe med sorte trykknapper og broderi. Gjennomgående frontlomme og rib-panel i siden. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Grønn: Green Gables Grønn: Green Gables
599,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Avslappet bomullsgenser i sweat kvalitet med børstet innside. Genseren har krage og knappestolpe med sorte trykknapper og broderi. Gjennomgående frontlomme og rib-panel i siden. Modellen på bildet er 183 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: GPJ
  Artikkelnummer: 7244543

  Finvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Må ikke strykes på broderiet. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.