Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

CABLE GENSER

Lett strikkegenser i flettemønstret bomull. Genseren har rund hals og ett lite broderi på brystet. Normal passform og ribbestrikkede vrangborder rundt halsen, i kanten nederst og på ermene. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Brun: Dune Brun: Dune Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Grønn: Tarmac Grønn: Tarmac
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lett strikkegenser i flettemønstret bomull. Genseren har rund hals og ett lite broderi på brystet. Normal passform og ribbestrikkede vrangborder rundt halsen, i kanten nederst og på ermene. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100%bomull
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7244392

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.