Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Cole Cardigan

Velg farge
Brun: Dark Olive Brun: Dark Olive Blå: Estate Blue Blå: Estate Blue
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Cardigan med halvhøy krage og skjult glidelås i front. Genseren er glattstrikket front og bak og har strukturstrikkede raglanermer. Liten matchende broderi på brystet og regulær passform. Les mer

 • Cardigan med halvhøy krage og skjult glidelås i front. Genseren er glattstrikket front og bak og har strukturstrikkede raglanermer. Liten matchende broderi på brystet og regulær passform.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: AIA
  Artikkelnummer: 7246283

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.