Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

DAVIES HETTEGENSER

Avslappet hettegenser i behagelig bomullskvalitet. Hetten er foret med jersey, har snøring og har rib langs kanten. Frontlomme med liten logobadge foran. Les mer

Velg farge
Blå: Salute Blå: Salute Grønn: Forest Night Grønn: Forest Night Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
199,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Avslappet hettegenser i behagelig bomullskvalitet. Hetten er foret med jersey, har snøring og har rib langs kanten. Frontlomme med liten logobadge foran.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: IEF
  Artikkelnummer: 7239556

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes sammen med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.