Gå til innhold

 Levering på døren! Shop online for over 1500,- og få gratis frakt!

DIAGON GENSER

Finstrikket genser med diagonale felter foran i kontrastfarger. Genseren er strikket i en myk blanding av bomull og resirkulert polyester, har rund hals og klassisk passform med rett avslutning nede. Les mer

Velg farge
Grå: Anthracite Grå: Anthracite Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Finstrikket genser med diagonale felter foran i kontrastfarger. Genseren er strikket i en myk blanding av bomull og resirkulert polyester, har rund hals og klassisk passform med rett avslutning nede.

  Materialer: 60% bomull, 40% polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7239600

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes flatt.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Må ikke bløtlegges

  Strekkes i fasong

  Kan renses

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.