Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

FINDO JAKKE

Penere zip sweatjakke med dempet struktur og bomber passform. Jersey jakken har to vertikale lommer med glidelås i front, vrangbord i hals, på ermet og nede bak.  Mer

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy
199,- før 799,-
Velg størrelse:
 • Penere zip sweatjakke med dempet struktur og bomber passform. Jersey jakken har to vertikale lommer med glidelås i front, vrangbord i hals, på ermet og nede bak. 

  Materialer: Ytterstoff: 100% bomull Fòr: 100% polyester
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7239604

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.