Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 799,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Germain Hettegenser

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 799,-

Levering på døren

30 dager returrett

Hettegenser i 100% bomull med vevet bærestykke med printet logo bak.Collegegenseren har foret hette med kontrastfarge på innsiden og snor med konstrastdetaljer, tricolore nakkehempe, rett passform og elastisk avslutning på ermet og i kanten nede. Modellen er 190 cm høy og bruker str M. Les mer

 • Hettegenser i 100% bomull med vevet bærestykke med printet logo bak.Collegegenseren har foret hette med kontrastfarge på innsiden og snor med konstrastdetaljer, tricolore nakkehempe, rett passform og elastisk avslutning på ermet og i kanten nede. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245833

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.