Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Levering på døren! Kjøp for over 1000,- og få FRI FRAKT!

HARRIS GENSER

Klassisk kabelstrikket genser i myk bomullsblanding med lapp i imitert skinn på albuer. Strikkegenseren har rund hals med ribkant og vrangbord nederst og på ermet. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Blå: Deep Well Blå: Deep Well Grønn: Deep Forest Grønn: Deep Forest
239,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk kabelstrikket genser i myk bomullsblanding med lapp i imitert skinn på albuer. Strikkegenseren har rund hals med ribkant og vrangbord nederst og på ermet. Modellen på bildet er 189 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 66%bomull, 17%ull, 17%nylon
  Fargekode: GQD
  Artikkelnummer: 7244429

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.