Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

HODGES GENSER

College genser i tynn og lett kvalitet. Genseren kommer i flere friske farger og har et lite håndtegnet tropisk print på brystet. Genseren har vrangbord med rib nederst, rundt halsen og på ermene. Normal passform. Mer

Velg farge
Blå: EOU Blå: EOU Grønn: Winter Green Grønn: Winter Green Rosa: P11 Rosa: P11
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • College genser i tynn og lett kvalitet. Genseren kommer i flere friske farger og har et lite håndtegnet tropisk print på brystet. Genseren har vrangbord med rib nederst, rundt halsen og på ermene. Normal passform.

  Materialer: 75% bomull 24% polyester
  Fargekode: P11
  Artikkelnummer: 7237767

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.