Gå til innhold
-200,- PÅ ALLE BUKSER & JEANS
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Albert Ullgenser

Mønstret jaquardstrikk med fint mønster i strikken. Modellen har ribbestrikket bunn og mansjetter. Logo på venstre hofte. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M. Mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
749,- før 1 499,-
Velg størrelse:
 • Mønstret jaquardstrikk med fint mønster i strikken. Modellen har ribbestrikket bunn og mansjetter. Logo på venstre hofte. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 35% nylon og 65% lammeull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7229639

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.