Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

Albert Strikkegenser

Lekker mønstret strikkegenser i en behagelig lammeullsblanding. Genseren har rund hals med vrangbord og ribbestrikket kant nederst og på ermet. Vevet logo nede til venstre. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
1 499,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker mønstret strikkegenser i en behagelig lammeullsblanding. Genseren har rund hals med vrangbord og ribbestrikket kant nederst og på ermet. Vevet logo nede til venstre.

  Materialer: 35% nylon og 65% lammeull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7229639

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.