Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

Pole Zip Cardigan

Strikket cardigan i lammeull med glidelås i front. Liten hals med vevet kontrast på innsiden. Logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Svart: Demitasse Svart: Demitasse
1 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Strikket cardigan i lammeull med glidelås i front. Liten hals med vevet kontrast på innsiden. Logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 80% lammeull og 20% nylon
  Fargekode: C20
  Artikkelnummer: 7229428

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.