Gå til innhold

Levering på døren! Shop online for over 1000,- og få FRI FRAKT

Pole Zip Cardigan

Strikket cardigan i lammeull med glidelås i front. Liten hals med vevet kontrast på innsiden. Logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Svart: Demitasse Svart: Demitasse
1 699,-
Velg størrelse:
 • Strikket cardigan i lammeull med glidelås i front. Liten hals med vevet kontrast på innsiden. Logo på venstre bryst. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 80% lammeull og 20% nylon
  Fargekode: C20
  Artikkelnummer: 7229428

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Tåler rensing uten begrensninger i de normale rensemåter.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.