Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

Liam Genser

Velg farge
Rosa: Antler Rosa: Antler
399,- før 799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk finstrikket melert genser med krage og knappestolpe med tre knapper. Lite ton i ton broderi på brystet. Genseren er i myk bomull og har ribbestrikkede vrangborder på ermet og i kanten nede. Les mer

 • Klassisk finstrikket melert genser med krage og knappestolpe med tre knapper. Lite ton i ton broderi på brystet. Genseren er i myk bomull og har ribbestrikkede vrangborder på ermet og i kanten nede.

  Materialer: 92% Bomull, 8% Nylon
  Fargekode: MPH
  Artikkelnummer: 7246279

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  maks 5% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.