Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

Olav genser

Velg farge
Blå: Dark Navy Blå: Dark Navy Grønn: Dusky Green Grønn: Dusky Green Blå: EPH Blå: EPH
349,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Genser i fin bomullsblandet strukturstrikk med rund hals med en liten kontrast i nakken. Genseren har ribbestrikekde vrangborder, en liten tab i siden og regulær passform. Les mer

Mer info

Mer info

Genser i fin bomullsblandet strukturstrikk med rund hals med en liten kontrast i nakken. Genseren har ribbestrikekde vrangborder, en liten tab i siden og regulær passform.

Materialer: 50% bomull, 50% akryl
Fargekode: EPH
Artikkelnummer: 7248324

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler