Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

PERSBRÅTEN HETTEJAKKE

Avslappet hettejakke med glidelås og lommer i front. Jakken har dobbel hette med ton i ton snøring og brodert logo på kanten. Ribkant nederst og på ermet. Les mer

Velg farge
Brun: Brown Sugar Brun: Brown Sugar Grønn: GUL Grønn: GUL Grå: Light Grey Melange Grå: Light Grey Melange
179,- før 599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Avslappet hettejakke med glidelås og lommer i front. Jakken har dobbel hette med ton i ton snøring og brodert logo på kanten. Ribkant nederst og på ermet.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: GUL
  Artikkelnummer: 7239595

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Opp til 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.