Gå til innhold
Bytterett på julegaver t.o.m 15 Januar
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT HELE UKEN

ROBERTO GENSER

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy Rød: Oxblood Red Rød: Oxblood Red
209,- før 699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Myk genser i finstrikket struktur med rund hals og strikket paneldetalj på skulderen. Genseren har en liten brodert logo på brystet. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Mer info

Mer info

Myk genser i finstrikket struktur med rund hals og strikket paneldetalj på skulderen. Genseren har en liten brodert logo på brystet. Normal passform. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

Materialer: 50%bomull, 50%akryl
Fargekode: K5F
Artikkelnummer: 7245246

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler