Gå til innhold
Rask levering 14 dagers returrett Gratis retur

SMÆSJBALL GENSER

College genser i lett og behagelig bomullskvalitet med ledig passform. Smæsjball genser har ett broderi på brystet som en tribute til 90 tallets favoritt ballspill. Mer

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
499,-
Velg størrelse:
 • College genser i lett og behagelig bomullskvalitet med ledig passform. Smæsjball genser har ett broderi på brystet som en tribute til 90 tallets favoritt ballspill.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7237288

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Skånevask maks 30º. Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Boys of Europe-butikk. Boysofeurope.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.