Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

SOFT SWEAT HOOD

Myk og behagelig hettejakke i melert bomullsblanding med frontlommer. Sweat jakken har snøring i hetten, glidelåslukning og vrangbord nederst og på ermet. Vevet logotab i siden nede. Modellen er 184 cm høy og bruker str M. Les mer

Velg farge
Blå: Blue Nights Blå: Blue Nights Grå: BC02 Grå: BC02
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Myk og behagelig hettejakke i melert bomullsblanding med frontlommer. Sweat jakken har snøring i hetten, glidelåslukning og vrangbord nederst og på ermet. Vevet logotab i siden nede. Modellen er 184 cm høy og bruker str M.

  Materialer: 49%bomull, 49%viskose og 2%nylon
  Fargekode: IFY
  Artikkelnummer: 7242353

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger. Maks 5% krymp

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.