Gå til innhold

FRI FRAKT! Få gratis frakt helt hjem!

UNWIND HETTEGENSER

Klassisk varsity hettegenser med raglanerm og hette med snøring. Hettegenseren har frontlomme og logoprint på brystet. Avslappet passform. Les mer

Velg farge
Blå: Black Iris Blå: Black Iris Grå: Grey Melange Grå: Grey Melange
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 1500,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk varsity hettegenser med raglanerm og hette med snøring. Hettegenseren har frontlomme og logoprint på brystet. Avslappet passform.

  Materialer: Blå farge: 100% bomull. Grå farge: 93% bomull og 7% polyester
  Fargekode: IEF
  Artikkelnummer: 7237257

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger. Må ikke strykes direkte på trykket. Opp til 5% krymp.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.