Gå til innhold
KundeserviceFinn butikkKundeklubb
KLIKK HER FOR Å BLI MEDLEM I BOYS KUNDEKLUBB OG FÅ 15% PÅ ET KJØP
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600,-

Verbier fleecejakke

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
449,- før 1 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Fleecejakke med fleece som er glatt utvendig med myk børstet innside og vevet skulderparti. Fleecejakken har halvfôr i kontrastfarget mesh, kontrastfaret logotape i orange på ermet og i kanten nede, og matchende glidelås i front. Tre gode glidelåslommer utvendig og to gode innerlommer. Liten logbadge på ermet og god passform. Modellen er 191 cm høy og bruker str L. Les mer

Mer info

Mer info

Fleecejakke med fleece som er glatt utvendig med myk børstet innside og vevet skulderparti. Fleecejakken har halvfôr i kontrastfarget mesh, kontrastfaret logotape i orange på ermet og i kanten nede, og matchende glidelås i front. Tre gode glidelåslommer utvendig og to gode innerlommer. Liten logbadge på ermet og god passform. Modellen er 191 cm høy og bruker str L.

Materialer: 70% polyester, 30% bomull
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7249090

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler