Gå til innhold
VI HAR UTVIDET RETURRETTEN TIL 30 DAGER
Rask levering 30 dagers returrett Gratis retur

Zach Collegegenser

Sporty collegegenser med krage og glidelås. Kragen er 6 cm høy i str M. Genseren er laget i lett og myk kvalitet med preget bærestykke på rygg og i logo på bryst. Kontrastdetalj på glidelås, og liten logo i kontrastfarge. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Antrasit Melange Grå: Antrasit Melange
999,-
Velg størrelse:
 • Sporty collegegenser med krage og glidelås. Kragen er 6 cm høy i str M. Genseren er laget i lett og myk kvalitet med preget bærestykke på rygg og i logo på bryst. Kontrastdetalj på glidelås, og liten logo i kontrastfarge. Modellen er 190cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 92% bomull, 4% polyamid, 3% Polyester og 1% Elastan
  Fargekode: IFD
  Artikkelnummer: 7234222

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.