Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT ved kjøp over 500,-! Levering på døren samme dag! *les mer 

ARON SKJORTE

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
799,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i lett denim med westerndetaljer og tobaccofargede stikninger. Skjorten har perlemorsfargede trykknapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt, brystlommer med klaff og knapp. Slimfit. Les mer

 • Skjorte i lett denim med westerndetaljer og tobaccofargede stikninger. Skjorten har perlemorsfargede trykknapper, regulerbar mansjett med knapp og splitt, brystlommer med klaff og knapp. Slimfit.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7248178

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.