Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

Fri frakt når du handler for over 600kr!

Aldo Skjorte - regular fit

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
549,- før 1 099,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 500,-

Levering på døren

30 dager returrett

Skjorte i lett strukturvevet strykefri bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper med mørk blå knappehullstråd. Skjorten har ton i ton logobroderi på brystet og regulerbar mansjett med knapp og splitt Les mer

Mer info

Mer info

Skjorte i lett strukturvevet strykefri bomull med enkel knappestolpe og matchende knapper med mørk blå knappehullstråd. Skjorten har ton i ton logobroderi på brystet og regulerbar mansjett med knapp og splitt

  • Regular fit
  • Button-down krage
  • Non iron
Materialer: 100% bomull
Fargekode: E9O
Artikkelnummer: 7248370

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler