Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Gratis frakt helt hjem!

ATOLL PRINTET SKJORTE

Kortermet skjorte i printet poplin. Skjorten har kontrastdetaljer, skjult button-down krage, kappestolpe i front og formsydd passform med innsnitt i ryggen. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse medium. Les mer

Velg farge
Svart: Dark Navy Svart: Dark Navy
209,- før 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

 • Kortermet skjorte i printet poplin. Skjorten har kontrastdetaljer, skjult button-down krage, kappestolpe i front og formsydd passform med innsnitt i ryggen. Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse medium.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: C27
  Artikkelnummer: 7243099

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.