Gå til innhold
RASK LEVERING 14 DAGERS RETURRETT GRATIS RETUR

FRI FRAKT! Levering på døren samme dag! *les mer 

Bonar Dobbyskjorte

Velg farge
Blå: Vista Blue Blå: Vista Blue
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk skjorte med spredt krage og lyse knapper. Fine stripete detaljer i stoffet. Justerbare mansjetter med knapper og brodert logo på bryst. Skjorten er fremstilt i strykefri bomull og er slimfit. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

 • Ikke på lager i Boysbutikker
 • Klassisk skjorte med spredt krage og lyse knapper. Fine stripete detaljer i stoffet. Justerbare mansjetter med knapper og brodert logo på bryst. Skjorten er fremstilt i strykefri bomull og er slimfit. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: E9O
  Artikkelnummer: 7231172

  Finvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Boys of Europe tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Boys of Europe kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.boysofeurope.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.